Riječ direktora

Poštovani,

Govoriti nešto o sebi nije lako! Biti najbolji često je nemoguće. Nikada nismo ni pomišljali da smo najbolji. Uvijek smo se trudili da budemo dobri i što bolji a najviše korektni posebno prema našim kupcima, klijentima i investitorima kojima se najviše zahvaljujemo za naš uspijeh jer bez Vašeg povjerenja, da baš nama pružite mogućnost da Vama prodamo stan, poslovni prostor, da za Vas sagradimo ili adaptiramo Vaš objekat ili prodamo bilo koji naš proizvod mi ne bismo mogli realizirati svoje planove. Iskreno Vam Hvala! U našem daljnjem poslovanju truditi ćemo se da i dalje nastavimo poslovati uspješno a Vi ste nam zadovoljstvo i obveza jer naš zadatak je da i dalje gradimo zajedno što znači da ćemo uvijek biti spremni zadovoljiti sve Vaše zahtijeve i želje, kako bi Vi bili zadovoljni jer naš moto glasi,Vaše zadovoljstvo naš je uspjeh.

O naših dvadeset godina postojanja i poslovnih rezultata.

Tvrtka Matra d.o.o. u više od 20 godina postojanja zapošljava u početku 7 zaposlenih pa do najviše 50 zaposlenih osoba a danas 32 stalno zaposlene osobe uz suradnju sa nizom kooperanata koji za našu tvrtku izvode razne obrtničke poslove. Sagradili smo, adaptirali, rekonstruirali i opremili niz poslovnih, stambeno poslovnih, obiteljskih, objekata infrastrukture, magistralnih vodovoda,objekata odvodnje, prometnica, uređenja okoliša te još niz drugih ne spomenutih poslova. U ovom katalogu pokazujemo dio naše realizacije, neki put pomislimo da je to nemoguće ostvariti ali ako ima upornosti i volje moguće je više i bolje.U narednom razdoblju nastaviti ćemo niz sa željom da gradimo bolje i uspješnije na zadovoljstvo naših kupaca, investitora i korisnika!

Planovi za budućnost

Nastavak sa gradnjom i rekonstrukcijom objekata što poslovnih, stambeno poslovnih, obiteljskih i drugih građenja u svrhu postizanja energetski učinkovitih, ekološki prihvatljivih i ekonomski isplativih objekata.Obučiti i usavršiti naše djelatnike da što kvalitetnije izvršavaju svoje poslovne obaveze kako u proizvodnom tako i u smislu upravljanja proizvodnimprocesom, posebno u odnosu s našim kupcima, investitorima i korisnicima.Poštivati propise i obveze a svakako propise i zakone po pitanju očuvanja i zaštite prirode i okoliša.

Direktor:

Ivan Matković

View Entire Portfolio

Gradimo zajedno za bolju budućnost!

www.matra.hr read more

© 2012 Matra d.o.o. - Sva prava pridržana.Made by:IT Sustavi^